Festival porozumění, radosti a vzájemnosti


Chtěli bychom Vás všechny pozvat v tuto sobotu na Václavské náměstí na festival porozumění, radosti a vzájemnosti, který společně oslavíme pomocí hudby, tance a tichým pochodem světel. Vezměte lampióny, svíčky a pojďte svou účastí podpořit sounáležitost všech občanů.

Program 5. února 2022

Od 14 hodin – zábava především pro rodiny s dětmi (hudba, tanec, hry). Vezměte si s sebou cokoliv vás napadne – křídy, štětce, švihadla, různé hry atd.
Od 16 hodin – začátek hlavního programu. Audiovizuální promítaní naší historie, přírody a památek, doprovázené připomenutím našich práv. Následovat bude tichý průvod se svíčkami.

V průběhu celé akce, budeme mít otevřené pódium, tak můžete vzít hudební nástroje a přijít zpívat, hrát, tančit nebo se jinak umělecky vyjádřit. Po celou dobu setkání bude hrát hudba se známými písněmi. Přijďte se bavit, tancovat, zpívat, usmívat a zkrátka oslavovat život.

Setkání pořádáme ve spolupráci s Vámi všemi, kteří se postupně zapojujete, a to bez jakýchkoliv hlavních sponzorů, proto každá koruna pomůže. Naši společnou tvorbu můžete podpořit posláním libovolné částky na transparentní účet 12122128/2010. Do zprávy pro příjemce napište “václavák”, v případě podpory natáčení rozhovorů a dalších přímých přenosů napište “rozhovory”, pokud byste chtěli podpořit konvoj napište “konvoj”.

Děkujeme!

https://www.jdemespolecne.cz


Podobné příspěvky